Over ons

Over ons

Hallo daar ! 

Mijn naam is Griet Peeters. 

2017 : Na maanden hard werken in ons ‘schop’ was het dan zover. Eindelijk februari! Wat was ik trots op mijn winkeltje in onze tuin! 

4 jaar lang combineerde ik mijn hobby (lees passie) met mijn job als juf in het eerste leerjaar. Tijdens die jaren kregen we meer en meer bekendheid door onze make-over concepten. Making memories ! Ja hoor, dat deden we, samen met vele vriendinnengroepen.


2021 : “
Dream it. Wish it. Make it. HAPPEN.”

September… Tot ziens juf Griet! Vanaf nu ben ik gewoon Griet, een enthousiaste onderneemster met een open mind. Na bijna 20 jaar in het onderwijs, maakte ik de switch en opende ik een winkel in hartje Dessel. Groter maar zeker niet minder cozy. Dagelijks ga ik op zoek naar de leukste nieuwe trends maar ook goeie basics zijn onmisbaar. Want zeg nu zelf, een goeie basic combineren met een ‘net-ietsje-meer’ item, dat is toch ideaal ! Of ben jij iemand die niet echt houdt van nieuwe trends maar steeds gaat voor de tijdloze outfits. Groot gelijk ! Jij bent wie je bent, blijft jezelf en straalt dat ook uit ! Jou daar persoonlijk bij helpen, dat doe ik met ontzettend veel plezier en dankbaarheid.

Want ja hoor, dankbaar ben ik als lokale handelaar. Elke dag opnieuw. Dankbaar voor jouw bezoekjes. Dankbaar voor al die likes op mijn social media. Zonder jou geen Villa Sue-verhaal.

Villa Sue


De kleine lettertjes…. 

  • getrouwd met de liefste. 
  • mama van 2 coole tienerdochters, Joelia & Olivia
  • doodle-baasje van Sya
  • sport-gek, schoenen-gek, zoetjes-gek
  • perfectionistisch ( een tikkeltje maar hoor ) 
  • houdt van Spanje ( lees: droomt nu over een terras aan zee, waar ze met gesloten ogen en de zon op haar snoet, wacht op een verrukkelijk bordje tapas en een verfrissende sangria )

Nice to meet you ! 

Tot snel !

Liefs,

Griet en co

Kwaliteit

We trachten steeds een goede prijs-kwaliteit verhouding aan te bieden.

Retourneren

De retourtermijn is 6 dagen. Je item moet binnen de 6 dagen (vanaf de dag van de levering) teruggebracht worden naar Bpost of naar onze winkel. Overschrijd je deze termijn dan is een omruiling of terugbetaling niet mogelijk.

Snelheid verzenden

Wij behandelen jouw bestelling steeds zo snel mogelijk.

Ervaring

Wist je dat we al 10 jaar ervaring hebben in de FASHION ?